Follow Us

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Grand Theft Auto V

Ήρθε το νέο Grand Theft Auto V . Μπείτε στην σελίδα κριτικές παιχνιδιών για περισσότερες πληροφορίες.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

THE LAST OF US 
File:TheLastOfUs.jpg

















ΙΣΤΟΡΙΑ: Το << THE LAST OF US> > είναι ένα adventure-action game που έχει αρκετές ομοιότητες με το <<UNCARTED >>. Ξαφνικά μια μολυσματική ασθένεια χτυπά τη πόλη του North Island η οποία προκαλεί την μετάλλαξη των μολυσμένων σε cricker. Ο Joel μετά το θάνατο της κόρης του επιδιώκει μαζί με την Ellie να διασχίσει την πόλη και να οδηγηθούν στη περιοχή των Fireflies, μίας επαναστατικής οργάνωσης κατά των στρατιωτών, οι οποίοι σκοτώνουν όλους τους μολυσμένους. Όμως η μικρή Ellie έχει μολυνθεί από την ασθένεια, αλλά δεν μεταλλάσσεται.

GAMEPLAY: Ο Joel έχει πολλές δυνάμεις όπως να δημιουργεί πολλά εργαλεία που είναι χρήσιμα στο να σκοτώνει τους μολυσμένους. Επίσης μπορεί να ακούει και να ανιχνεύει για cricker ή για στρατιώτες ( κάτι σαν βιονική ακοή )

ΚΟΝΣΟΛΕΣ: PS VITA, PS3, XBOX 

ΒΑΘΜΟΛΟΟΓΙΑ: 8,5/10

Δείτε εδώ το trailer του παιχνιδιού

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Sony

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εταιρία Sony. Μιλήσαμε και πήραμε νόμιμη άδεια να δημοσιεύουμε σχετικά με παιχνίδια τους. Θα ενημερωνόμαστε για κάθε νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορεί ή θα πρόκειται να κυκλοφορήσει. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Sony για αυτήν την ενέργεια. Επίσης το blog θα μπει "εν δράση" μετά την αρχή των σχολείων.