Follow Us

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Νέα κριτική

   Ζητάμε συγγνώμη, αλλά λόγω τετραημέρου δεν θα κάνουμε νέα κριτική αυτή την εβδομάδα. Από την επόμενη όμως έρχεται κριτική για το God of War: Ascension και θα ενημερωθούν οι νέες μας σελίδες : Gaming News και Gallery με νέα από τον κόσμο του gaming και βίντεο από gameplay όλων των παιχνιδιών που έχουμε κάνει κριτική.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Gallery

Η σελίδα αυτή θα περιέχει όλα τα πολυμέσα που έχουν αναρτηθεί (video-photo).

Gaming News

Η ολοκαίνουργια σελίδα μας έφτασε και θα περιέχει νέα από τον κόσμο του gaming!!! Θα μπορείτε να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, για DLC και για πολλά άλλα συναρπαστικά νέα από τον κόσμο του gaming.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

NEWS!!!

Η νέα μας κριτική για το Starcraft II: Heart of The Swarm ήρθε!!! Μπείτε στις κριτικές παιχνιδιών για να την δείτε. 

Επίσης προετοιμάζουμε και μια νέα σελίδα για..... Από 'τι φαίνεται θα περιμένετε λίγο για να το μάθετε, αλλά 

KEEP CALM AND WAIT

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Heart of the Swarm, God of War: Ascension, Gears of War: Judgement, The Walking Dead: Survival Instinct

Στις 12 Μαρτίου έχουμε  μια συναρπαστική ημέρα καθώς έρχεται το expansion του StarCraft II με τίτλο Heart of the Swarm για PC και Mac, ενώ στις 13 Μαρτίου έχουμε το God of War: Ascension για το PS3. Οι κάτοχοι Xbox 360 θα χαρούν στις 22 Μαρτίου το Gears of War: Judgement, ενώ την ίδια ημέρα έχουμε το The Walking Dead: Survival Instinct. Το συγκεκριμένο 24ωρο όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς οι PC gamers θα χαρείτε το Resident Evil 6 και το Trials Evolution, τα οποία καταφτάνουν επιτέλους και στους υπολογιστές.

Γι΄ αυτόν τον λόγο τρέξτε όλοι και προλάβετετα!!! 

 

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

The Return of AC!!!

  Αφού κάναμε την ανάρτηση "The Return of ACIII" η Ubisoft είπε να κάνει την επιστροφή με την σειρά Assassin's Creed. Τι εννοώ; 

  Έρχεται στις 29 Οκτωβρίου το νέο Assassin's Creed IV: Black Flag. Διαδραματίζεται στην καραϊβική θάλασσα με τον παππού του Connor και πατέρα του Haytham του ACIII. Ο "παππούς" είναι Assassin και όχι Templar σαν τον Haytham. Ζει τον 18ο αιώνα οπού η πειρατεία κυβερνά στις θάλασσες. Το 60% του παιχνιδιού θα διαδραματίζεται στην ξυρά, ενώ το άλλο 40% στην θάλασσα. Θα μπορούμε να βουτάμε μέσα στην θάλασσα και να δούμε τον βυθό, καθώς και άγρια ζώα όπως καρχαρίες. Δεν μπορώ να περιμένω!!!

Δείτε επίσης το trailer:

 


Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

The Return of ACIII


Τώρα πλέον κθκλοφορεί το νέο DLC του ACIII, το Tyranny of King Washington. Ο Connor έδωσε το apple of eden στον Washington και αυτός έγινε μανιακός με την εξουσία. Τι προφυλάσει η συνέχεια; Μπείτε στο YouTube και δείτε την...

Επίσης κυκλοφορεί από την Ubisoft το Assassin's Creed Season Pass, το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε όλα τα DLC (αυτά που ίδη  κυκλοφορούν και αυτά που θα κυκλοφορήσουν!!!)

Το όνειρο κάθε παίχτη του AC!!!